Asfaltointi

Onko pihan asfaltointi suunnitteilla?

Porukkamme tekee pohjapinnan tasauksen ja tiivistyksen ennen asfaltin levitystä ja samalla katsotaan, että vesikaadot ovat kohdillaan ja muutkin asiat menee asiakkaan toiveiden mukaan. Pyrimme aina erikoistumaan työn tilaajan tarpeiden mukaan. Aikatauluissa olemme joustavia. Soitella voi aamusta iltaan!

Asfaltti- ja maanrakennusalan pohjatyöt 30 vuoden kokemuksella nurmikon-, pihojen-, pyörätien-, hallin pihojen-, isojen kenttien ja maanteiden pohjatöiden tekemisestä.

Mittauksesta viimeistelyyn

Suunnittelemme ja toteutamme niin suuret kuin pienetkin kokonaisurakat ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Me pidämme huolen koko urakasta suunnitteluvaiheesta valmistumiseen asti ja asiakas saa tilaamansa lopputuloksen avaimet käteen periaatteella. Hoidamme asfaltoinnin ja kivetystöiden lisäksi myös mm. piharakentamisen, purkamiset, kunnallistekniikan vaatimat työt ja monet muut urakan vaatimat työvaiheet.

HUOM! Asfaltin voi tilata värillisenä (punainen)! Kysy lisää!

Asfaltointi on edullinen ja toimiva päällyste

Asfaltointi on edullinen ja toimiva ratkaisu pihan päällystämiseen. Hiekan ja kuran kulkeutuminen talon sisälle loppuu kun piha päällystetään. Asfaltti ei pölyä ja sen peseminen onnistuu esimerkiksi painepesurilla sitä vahingoittamatta.

Kotitaloudet ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen verotuksessa.

Piha-alueen laatoitus- asfaltointi- ja muut pinnoitustyöt.

Scroll to top