Kekkilä istutusmulta

Kekkilä istutusmulta koristaa puutarhan

Kekkilä Istutusmulta soveltuu pensas-, puu- ja perennaistutuksiin sekä myös nurmikoiden kasvualustaksi kohteisiin, joissa nurmikon ei tarvitse kestää raskaiden hoitokoneiden painoa. Istutusmulta on levitysvalmis, lannoitettu, kalkittu ja seulottu yleiskasvualusta.

Seoksen orgaaninen aines pidättää hyvin vettä ja ravinteita. Kivennäisaines tuo rakenteeseen kestävyyttä ja läpäisevyyttä. Istutusmultaa on saatavana LAN- ja PLUS -lannoitettuina.

Määrää laskiessa ota huomioon että tuote tiivistyy perustusvaiheessa noin 20%.

Istutusalueen pinta on hyvä jättää hieman korkeammalle kuin ympäröivä maa, koska uusi kasvualusta painuu hieman ensimmäisen vuoden aikana. Lähes kaikki kasvit on hyvä istuttaa entiseen istutussyvyyteensä. Muista kastella istutukset hyvin, jotta kasvit saavat tarpeeksi kosteutta ja juuret saavat hyvän kosketuksen kasvualustaan.

PREMIUM- ja PLUS-tuotteissa lannoitteet ovat hidasliukoisia ja riittävät ensimmäiselle kasvukaudelle. LAN-tuotteet on lannoitettu nopealiukoisella lannoitteella ja siksi niiden hoitolannoitus on hyvä aloittaa jo ensimmäisellä kasvukaudella.

PH
5,5 - 6 - 7

JOHTOKYKY
10 – 35 - 60 mS/m

ORGAANINEN AINES
8 – 12 – 14 paino-%

TILAVUUSPAINO
700 – 1000 < kg/m³

KEKKILÄN TUOTEKORTTI


Kekkilä Istutusmulta

Scroll to top