Suodatinkangas

SUODATINKANGAS N3 6x130m 780m2 (vahvin suodatinkangas)

Geoteknisiä kuitukankaita käytetään maa- ja vesirakentamisessa korvaamaan osittain tai kokonaan suodatin- ja /tai eristyskerros. Maarakennekerrosten väliin asennettuina kuitukankaat estävät eri kerrosten sekoittumisen toisiinsa. Kangas johtaa hyvin vettä estäen eroosiota ja sillä on rakennetta lujittava vaikutus.

Suodatinkankaat ovat 100% polypropeeni kuidusta neulasidottuja joiden asennuksenaikainen kestävyys on huippuluokkaa. Suodatinkangas on toisiinsa nidotuista polypropeenikuiduista ilman liimaa tai muita sidosaineita valmistettu UV-stabilisoitu kuitukangas. Korkea pitkittäinen, poikittainen ja ristikkäinen vetolujuus varmistavat rakenteen vakauden. Kangas täyttää NorGeoSpec 2012 N3 -luokan vaatimukset.

Kangas ei ole myrkyllinen eikä saastuta ympäristöä. Se on kestävä maa-alkaleja, happoja ja orgaanisia aineita vastaan. Homeet, jyrsijät ja mikro-organismit eivät myöskään vaikuta kankaaseen. Ilmastolliset tekijät kuten pakkanen, kuumuus ja kosteus eivät vaikuta olennaisesti suodatinkankaan laatuun ja ominaisuuksiin. UV-stabilisointi tarjoaa laajennetun suojauksen suoraa auringonvaloa vastaan.

Käyttökohteita ovat mm:

  • vaativat teiden ja ratojen pohjat, joissa raskas kiviaines levitetään pehmeämmälle alustalle
  • vahva suodatinkangas murskeiden ja kivien alle.

Suodatinkangas N3 6x130m 780m2

Scroll to top